Klikkaa tuotteen kuvaa nähdäksesi renkaan tekniset tiedot


Alliance F-342 
Alliance 342 Forester Radial on Flotation vyörengas jonka kokovalikoima käsittää kaikkea mitä metsäkoneissa käytetään. Kestävä pitkäikäinen rengas hyvällä pidolla johon voi luottaa rinteessä. Sivunappulat suojaavat oksilta ja kiviltä. Teräsvahvistus kulutuspinnan alla suojaa rengasta metsätöissä. Erikos kumiseos kulutuspinnassa ja kyljissä suojaa tehokkaasti lohkeilulta.


Alliance F-344 
Alliance 344 LS-2 Flotation on teräsvahvistettu rengas jolla vältetään rengasrikkoja metsätöiden aikana. Renkaassa käytetty kumiseos on optimoitu metsätöitä varten. Renkaassa on vahvistetut kyljet ja kulutuspinta. Renkaassa on hyvä pito ja itsepuhdistus. Keskipinnan toheähkö kuvio takaa hyvän rullaavuuden kovalla alustalla. Renkaalla pärjätään monessa eri maastossa käyttämättä ketjuja.


Alliance F-343 
Alliance 343 Forestar LS-2 nylonrunkoinen teräsvyöllä vahvistettu metsäkonerengas jonka kulutuspinnassa ja kyljissä on käytetty erikoiskumiseosta. Kuvio on suunniteltu vaihtelevalle mastolle.


Alliance F-345 
Alliance 345 on ristikudos metsäkonerengas raskaille metsäkoneille jotka työskentelevät vaikeassa maastossa. Renkassa on hyvä pito ja korkea vetokyky. Nylonvahvistettu runko, teräsvyö, vahvistetut kyljet, kestävät nappulat ja erikoiskumiseos kulutuspinnassa takaavat pitkän käyttöiän vaativissa olosuhteissa.


Alliance F-356 
Alliance 356 Agro Forestry on moderni ristikudosrengas korkeatehoisiin traktorehin raskaisiin metsä- sekä peltotöihin. Renkassa on hyvä pito ja korkea vetokyky. Nylonvahvistettu runko, teräsvyö, vahvistetut kyljet, kestävät nappulat ja erikoiskumiseos kulutuspinnassa takaavat pitkän käyttöiän raskaassa työssä sekä pellolla että metsässä.


Alliance F-385 
Alliance 385 Agro Forestry on moderni ristikudosrengas korkeatehoisiin traktorehin raskaisiin metsä- sekä peltotöihin. Renkassa on hyvä pito ja korkea vetokyky. Nylonvahvistettu runko, teräsvyö, vahvistetut kyljet, kestävät nappulat ja erikoiskumiseos kulutuspinnassa takaavat pitkän käyttöiän raskaassa työssä sekä pellolla että metsässä.


Alliance F-370 
Alliance 370 Agro Forestry 70-profiililla täyttää modernien traktoreiden vaatimuksia, traktoreiden jotka työskentelevät sekä pellolla että metsässä/maastossa. Rengas toimii hyin eri maastoissa muuttamatta rengaspaineita. Erikosrakenteesta johtuen rengas on joustava ja siten myös vetokykyinen ja maapintaa säästävä. Erikoiskumiseos yhdistettynä teräsvöhön tekee kuitenkin renkaasta luotettavan metsärenkaan.


Alliance F-360 
Alliance Agro Forestry käytetään kaikenlaisessa kevyemmässä metsätyössä. Vahvistetut kyljet, terväsvyövahvistus ja hyvä vetokyky.


Alliance AF-333 
Alliance AF-333 on uusi ja moderni teräsvahvistettu Agro-metsä ristikudosrengas tarkoitettu maanviljelyyn, metsätyöhön sekä tiekäyttöön.

Alliance Danmark 2017