Alliance 550 
Alliance 550 on erittäin suorituskykyinen todellinen monitoimirengas, myös lumisiin olosuhteisiin. Renkaan suuntamääritelty kuvio antaa myös hyvän pidon tasaisella alustalla. Kumiseos tekee renkaasta pitkäikäisen ja vähentää vierintävastusta ja teräsvyö suojaa rengasrikolta.


Alliance 570 
Alliance 570 on moderni vyörengas tarkoitettu kaivinkoneille, kuormaajille ja muille teollisuustraktoreille. Rengas on ensiasennettuna monessa eurooppalaisessa koneessa. Optimoitu kuvio antaa hyvän pidon ja veto-ominasuudet. Vahva teräsvyövahvistettu polyesterirakenne mahdollistaa korkeita nopeuksia samalla pienentäen rengasrikon mahdollisuutta. Ominaisuudet tiellä ovat erinomaiset ja rengas on hyväksytty 90 km/h asti.


Alliance 580 
Alliance 580 on uusi vyörengas maatalouteen ja teollisuuteen. Renkaalla on erinomainen pito ja vetokyky pehmeällä alustalla mutta on myös mukava kovalla alustalla. Rungon rakenne tekee myös sen että rengas on vakaa myös epätasaisilla alutoilla. Renkaassa on pitkä käyttöikä koska se kuluu hitaasti, lisäksi rengas pyörii hyvin ja säästää polttoainetta.


Alliance 606
Alliance 606 vyörengas on suunniteltu vähän kevyempään käyttöön. Renkaassa on teräsvyö ja yksilöllinen kuvio joka soveltuu sekä maastoon että tielle. Rengas pitää hyvin kaikilla alustoilla, itsepuhdistuu hyvin ja on pitkäikäinen. Lisäksi renkaan ajomukavuus on hyvä 65 km/h asi. Valikoma eri leveyksiä 18", 20" ja 24".


Alliance 608 
608 on rengas vähän pienemmille koneille. Vyörengas teräsvyöllä ja kuvio suunniteltu ajatellen vetokykyä ja istepuhdistusta.


Alliance 624 
624 on uutuus kokoteräsrungolla, massiivisellä kuviolla jossa on erillinen keski-kuvio joka takaa parhaimman vetokyvyn. Renkaassa on erikosvahvat kyljet. 


Alliance 506 Dual Master 
Alliance 506 Dualmaster -sarja edustaa innovatiivista strategiaa kaivinkoneiden parirenkaille. Renkaiden rakenne ja erikoiskyljet mahdollistavat mahdollisimman hyvän kontaktin kahden renkaan välillä. Tälleen vältytään erillisen kumirenkaan asentamisesta kivien kiilautumisen varalta. Vyörengasrakenne pidentää renkaan käyttöikää, lisää ajomukavuutta ja pienentää polttoainekulutusta.


Alliance 528 Dual Master 
Alliance 528 Dualmaster -sarja edustaa innovatiivista strategiaa kaivinkoneiden parirenkaille. Ominaisuudet samat kuin 506, mutta renkaassa on määritelty pyörimissuunta: Renkaiden rakenne ja erikoiskyljet mahdollistavat mahdollisimman hyvän kontaktin kahden renkaan välillä. Tälleen vältytään erillisen kumirenkaan asentamisesta kivien kiilautumisen varalta. Vyörengasrakenne pidentää renkaan käyttöikää, lisää ajomukavuutta ja pienentää polttoainekulutusta. 


Alliance 601 
601 kuvio on M+S merkitty ja sopii teollisuuskoneiden vetorenkaaksi sekä tielle että maastoon. Renkaan kumiseos ja teräsvyö suojaa tehokkaasti viilloilta.


Alliance 323 
323 on uusi kuvio tarkoitettu esim. teleskooppikuormaajille. Syvä kuvio takaa hyvän vetokyvyn ja itsepuhdistuksen. Vahvistettu runko ja erikoinen kumiseos takaa pitkän käyttöiän.


Alliance 317 
317 valmistetaan sekä Implement että MPT versiona. Renkaan kuvio sopii sekä tie- että maastokäyttöön. Renkaan asennussuunta vaihtelee riippuen onko akseli vetävä tai vapaastipyörivä.


Alliance 325 
325 on Bobcat -tyylinen kuvio joka on kehitetty pientraktoreille jotka vaativat voimakkaasti suunnatun kuvion ja vahvat kyljet.


Alliance 533 
533 rengas on suunnattu AgriIndustrial koneille jotka vaativat hyväpitoisen pitkäikäisen renkaan jolla on erinomaiset ominaisuudet jarrutuksissa.


Alliance 321 
321 on kuormitusta kestävä ja hyvän vetokyvyn omaava AgriIndustrial rengas. Voimakas nylonrunko takaa pitkän käyttöiän. Saatavilla sekä sisärenkaalle että ilman.


Alliance SK906 
906 on Bobcat -tyylinen kuvio pientraktoreille jotka vaativat hyvän vetokyvyn kaikissa olosuhteissa. Kulutuspinta on vahvistettu ja suojaa pistoilta ja viilloilta. Myös ulkonevat reunanappulat yhdessä vahvistettuihin kylkiin sujaavat rengasta tehokkaasti.

Alliance Danmark 2017